7 android 4.1 surfplatta kamagra jelly prenatal piller hjälpa dig bli gravid
Fjerde autistdigt (maybe she's born with it / fordi du fortjener det)
2852
post-template-default,single,single-post,postid-2852,single-format-standard,_masterslider,_ms_version_2.9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,responsive-menu-slide-left

Fjerde autistdigt (maybe she’s born with it / fordi du fortjener det)

P4HjZAdO

FJERDE AUTISTDIGT
(maybe she’s born with it / fordi du fortjener det)

men måske er næste skridt middagslure uden teenageflove morfarundertoner (gammel før tid kedelig før tid oh the shame), dage i sengen med netflix uden sonende hospital og slanger ind i huden, min ide om lykken er at lave intet, charles manson sagde at vejen ud af fængslet er ikke at ville slippe fri (og viise citater er bedst når de kan tilskrives folk man ikke vil være, det highlighter så fint eventuelle faldgruber i budskabet), jeg har et nyt menneske i mit liv der fortæller mig at han er stolt af mig fordi jeg kan klare et deltidsjob fordi jeg kan håndtere almindelige følelsesmæssige konflikter fordi jeg næsten aldrig bryder skrigende sammen, fagre nye ord, så meget blødere kroppen bliver når den udfries fra den konstante fiasko det er at hænge i røven af middelklassen med neglene og spille samfundssnylter og stressramt arbejdsnarkoman på samme tid med fire arbejdsdage om ugen og ingen fritid udover rekonvalescens, som sygdom der går langsomt i sig selv er det at høre ordet ‘stolt’ og lade det sive ind som koolaid, måske er min sofa ikke den elskerinde jeg har bag livets ryg men den laurbærseng hvorpå jeg tager mine guddommelige skrabere

Kommentera

1 Kommentar på "Fjerde autistdigt (maybe she’s born with it / fordi du fortjener det)"

Meddela mig vid

Ordna efter:   nyaste | senaste | Flest röster

[…] fjerde autistdigt er i Floret, og så kommer der ikke flere lige nu, jeg må se at få skrevet […]

wpDiscuz