7 android 4.1 surfplatta kamagra jelly prenatal piller hjälpa dig bli gravid
Fokus: Grekland
6030
post-template-default,single,single-post,postid-6030,single-format-standard,_masterslider,_ms_version_2.9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,responsive-menu-slide-left

Fokus: Grekland

Fokus: Grekland

”Verkligheten har aldrig känts så icke-permanent som i Grekland just nu” säger författaren Evi Lampropoulou i intervjun ”Det grekiska språket är mitt land”. Floret tar tempen på Grekland genom tre konstnärskap.
I marsnumret av Floret har vi fångat upp tre samtida grekiska konstnärer, vars verk gestaltar den akuta situation som råder i landet. Yorgos Alisanoglous dikter ur diktsamlingen TRAUMA – 9 månader och 3 säsonger berör den skapandes förhållande till konsten och våldet i vår historia. Christina Christodoulous fotografier ur serien I cannot dream here återger hur hon förnimmer Aten och Grekland idag. Vardagen på Atens gator skildras även i ett utdrag ur romanen Athens av Lampropoulou, som också ger sin bild av hur hennes skrivande och det Grekiska litteraturklimatet påverkats av krisen i intervjun med Selene Hellström.

Kommentera

Bli först med att kommentera

Meddela mig vid

wpDiscuz