7 android 4.1 surfplatta kamagra jelly prenatal piller hjälpa dig bli gravid
I väntan på dig
5464
post-template-default,single,single-post,postid-5464,single-format-standard,_masterslider,_ms_version_2.9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,responsive-menu-slide-left

I väntan på dig

John PriceFoto: John Price

i väntan jag

äter upp mig själv inifrån jag

gör plats för dig

in-ut-idu är vacker när du 

är naken när du
är

som en björkskog

på vintern ödelagd
och saknad
linjerna mjuka
en ömhet
det var du också

det finns en

busshållplats den 

heter lugnet jag vill

alltid av där men

föraren för mig vidare 

får aldrig stanna i lugnet jag

får aldrig stanna hos dig

I VÄNTAN JAG
KOMMER KORSA ELLER KROSSAS JAG
BÄR FYRA LAGER NAGELLACK MEN INGET
HÄNDER KOMMER TILLBAKA DU
KOMMER INTE TILLBAKA JAG
VÄNTAR
NÅGONSTANS DET GÅR
SAKTA
KOMMER ALDRIG SOM JAG
KOMMIT MED DIG


vill försvinna jag
får aldrig välja jag vill
gå av där stanna där i lugnet
vara med jag gör
plats jag
gör ingenting det finns
redan plats det finns jag
äter upp mig själv blir aldrig
mätt det finns ingetArazo Arif, 24 år, poet, frilansjournalist och kritiker. Har publicerat dikter i tidskriften 10TAL och är aktuell med dikter i kommande antologin Om detta sjunger vi inte ensamma, ETC Förlag. Jobbar som redaktör för kulturplattformen Kultwatch.

Kommentera

1 Kommentar på "I väntan på dig"

Meddela mig vid

Ordna efter:   nyaste | senaste | Flest röster

[…] tillfället är Alicia Hansen. Man kan också, med hårt bitterljuv förtjänst, läsa Arazo Arifs I väntan på dig från senaste Floret: ”I VÄNTAN JAG / KOMMER KORSA ELLER KROSSAS JAG / BÄR FYRA LAGER […]

wpDiscuz