7 android 4.1 surfplatta kamagra jelly prenatal piller hjälpa dig bli gravid
Jeg glemte dig i en bog for længe siden
6956
post-template-default,single,single-post,postid-6956,single-format-standard,_masterslider,_ms_version_2.9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,responsive-menu-slide-left

Jeg glemte dig i en bog for længe siden

Greg Rakozy
Greg Rakozy

Jeg glemte dig i en bog for længe siden

det er vinter

vi stod i kø i kantinen på universitetet

kun som drøm kunne virkeligheden svare sig

mest var vi hundehvalpe jeg husker

gadesælgernes plakater i Firenze

Fra Angelo og alvorlige hundehvalpe

med lyserøde sløjfer om halsen

om natten elskede vi

til vi faldt i søvn henover hinanden

det gør i hvert tilfælde ondt at skrive

det jeg skrev

jeg anskaffede mig en fremmedordbog

og en ny bh det var ok

Det store ahorntræ som

fryser uden sine blade

kommer helt tæt på det er

næsten obskønt så nøgen

naturen er uden på os

en vinter som

os


Stine Bork Kristensen er født i 1973. Hun debuterede som romanforfatter med det prosalyriske drama Det meste af tiden i 2008, og som digter i 2014 med digtsamlingen Begynd mig. Dette digt er fra en samling, hun arbejder på for øjeblikket.

Kommentera

Bli först med att kommentera

Meddela mig vid

wpDiscuz