7 android 4.1 surfplatta kamagra jelly prenatal piller hjälpa dig bli gravid
Linjer och ordningar
18118
post-template-default,single,single-post,postid-18118,single-format-standard,_masterslider,_ms_version_2.9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,responsive-menu-slide-left

Linjer och ordningar

Linjer och ordningar

av Malin Gustavsson

I skolan ska man tänka på spektrallinjer. Ibland ska man tänka på spektrallinjer. Ibland ska man tänka på Pythagoras sats eller på magmatiska bergarter eller på kolonnordningar. I skolan ska man tänka på kolonnordningar.

Hon säger att man inte kan tänka på allt. Skolan säger att man inte ska tänka på allt. Ibland ska man tänka på spektrallinjer och ibland ska man tänka på kolonnordningar. Jag säger ingenting men tänker på allt.

Universum expanderar
Matematiken är viktig
Kristalisation och vittring
Doriska kolonner
Joniska kolonner
Korintiska kolonner har akantuskapitäl

Skolan säger att jag är bra och jag säger ingenting men tänker på spektrallinjer. Hon säger att jag inte ska tänka på linjer och ordningar. Jag har inte tid att lyssna på henne. Hon bryter linjer och ordningar och sådant ska man bara tänka på ibland säger skolan. Ibland ska man tänka på akantuskapitäl och jag tänker på linjer och ordningar men inte på henne.

Expansion
Kristalisation
Korintiska kolonner

Hon säger ingenting mer.

Hon har ingenting att säga om bergarter.

Någon säger att man inte ska tänka på allt. Ibland ska man tänka på bergarter och ibland ska man tänka på henne. Jag säger ingenting men tänker på bergarter och skolan säger att jag är bra.

 

Malin Gustavsson, född 1997 i Kalmar, går kursen Text & Bild på Nordiska folkhögskolan i Kungälv.

Kommentera

Bli först med att kommentera

Meddela mig vid

wpDiscuz