7 android 4.1 surfplatta kamagra jelly prenatal piller hjälpa dig bli gravid
Murens Fall | Lyra Ekström Lindbäck
3610
post-template-default,single,single-post,postid-3610,single-format-standard,_masterslider,_ms_version_2.9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,responsive-menu-slide-left

Murens Fall | Lyra Ekström Lindbäck

murenWebBild: William Sulka

Lyra Ekström Lindbäck (f. 1990) räknas ofta som en av de mest betydelsefulla författarna i sin generation. Hennes två utkomna romaner har hyllats av kritiker och Ett så starkt ljus, nominerades till Augustpriset 2014. I vår kommer hennes nästa roman, I tiden. I ”Murens fall” pratar hon om det roliga i att bli attackerad av Svenska akademin och varför hon tröttnat på poesi.

”Murens fall” är en podcast av Philip Stålhandske i nio avsnitt om det unga litteratursverige, publicerad av Floret.

Du kan också lyssna, och prenumerera på podcasten, via iTunes

Kommentera

3 Kommentarer på "Murens Fall | Lyra Ekström Lindbäck"

Meddela mig vid

Ordna efter:   nyaste | senaste | Flest röster

[…] litteratur. Jag har fortfarande en person kvar att intervjua och en väldig massa klippande, men första avsnittet – Lyra Ekström Lindbäck – är redan ute. Tack vare William Sulka har podden också en […]

Robert Jansson
2 years 1 month ago

Lysande namn och tema på podden, och intressant intervju med en lika intressant författare. Ser fram emot kommande avsnitt.

11 months 22 days ago

Tyckte det här var en fantastisk pod! Skulle gärna lyssna igen, särskilt på avsnittet om Lyra Ekström-Lindbäck. Finns det någon anledning till att det inte ligger kvar online? Ser att hälften av avsnitten försvunnit sedan publicering. Mycket sorgligt!

wpDiscuz