7 android 4.1 surfplatta kamagra jelly prenatal piller hjälpa dig bli gravid
Murens Fall | Lyra Ekström Lindbäck
3610
post-template-default,single,single-post,postid-3610,single-format-standard,_masterslider,_ms_version_2.9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,responsive-menu-slide-left

Murens Fall | Lyra Ekström Lindbäck

murenWebBild: William Sulka

Lyra Ekström Lindbäck (f. 1990) räknas ofta som en av de mest betydelsefulla författarna i sin generation. Hennes två utkomna romaner har hyllats av kritiker och Ett så starkt ljus, nominerades till Augustpriset 2014. I vår kommer hennes nästa roman, I tiden. I ”Murens fall” pratar hon om det roliga i att bli attackerad av Svenska akademin och varför hon tröttnat på poesi.

”Murens fall” är en podcast av Philip Stålhandske i nio avsnitt om det unga litteratursverige, publicerad av Floret.

Du kan också lyssna, och prenumerera på podcasten, via iTunes

Kommentera

3 Kommentarer på "Murens Fall | Lyra Ekström Lindbäck"

Meddela mig vid

Ordna efter:   nyaste | senaste | Flest röster

[…] litteratur. Jag har fortfarande en person kvar att intervjua och en väldig massa klippande, men första avsnittet – Lyra Ekström Lindbäck – är redan ute. Tack vare William Sulka har podden också en […]

Robert Jansson
2 years 3 months ago

Lysande namn och tema på podden, och intressant intervju med en lika intressant författare. Ser fram emot kommande avsnitt.

1 year 2 months ago

Tyckte det här var en fantastisk pod! Skulle gärna lyssna igen, särskilt på avsnittet om Lyra Ekström-Lindbäck. Finns det någon anledning till att det inte ligger kvar online? Ser att hälften av avsnitten försvunnit sedan publicering. Mycket sorgligt!

wpDiscuz