7 android 4.1 surfplatta kamagra jelly prenatal piller hjälpa dig bli gravid
Nytt kontroversiellt nummer
6528
post-template-default,single,single-post,postid-6528,single-format-standard,_masterslider,_ms_version_2.9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,responsive-menu-slide-left

Nytt kontroversiellt nummer
Den nya skandinaviska lyriken och prosan har inte alltid de bästa förutsättningarna för sin existens och etablering, och det handlar inte enbart om att (den här) litteraturen begränsas hos förlagen. Den trycks inte heller särskilt ofta i tidningarna, som rent skönlitterärt numera bör betraktas som en yta vikt för sommarthrillers. Givetvis händer det att någon dikt dyker upp på kultursidorna, men det är sällan redaktionerna vågar prova några nya namn, eller några nya litterära grepp för den delen. Floret vill därför göra en enkel uppmaning till Danmarks, Sveriges och Norges morgon- och dagstidningar: Erbjud läsarna mer och bättre läsning. Erbjud läsarna en större värld. Tills dess, håll till godo med den kontroversiella litteraturtidningen Floret.

___________

Just nu efterlyser vi fler norska redaktörer, författare, kritiker och skribenter. Vill du själv bli läst och medverka i Floret? Skicka in dina nyskrivna texter till oss. Gillar du någon av texterna särskilt mycket? Kommentera gärna. Eller ifrågasätt, om du inte håller med om läsningen av en bok. Lyft Floret, eller låt det dölja allt.

Kommentera

Bli först med att kommentera

Meddela mig vid

wpDiscuz