7 android 4.1 surfplatta kamagra jelly prenatal piller hjälpa dig bli gravid
Sådan er jeg i dag: rasende og nervøs
2787
post-template-default,single,single-post,postid-2787,single-format-standard,_masterslider,_ms_version_2.9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,responsive-menu-slide-left

Sådan er jeg i dag: rasende og nervøs

Processed with VSCOcam with f2 preset
Foto Rob Bye

sådan er jeg i dag: rasende og nervøs

sidder og synker noget kaffe, jeg skal ud og scannes, fordi jeg har haft så ondt i maven, måske har jeg noget indeni, jeg kommer ikke rigtigt ud for tiden, jeg sidder under et tæppe, det er et fint tæppe af uld, det er alt for varmt, også selvom det stadig ikke er sommer, jeg har en mærkeligt rytme i mit liv, jeg sidder og skriver så mange timer, det kommer der ikke noget ud af, så laver jeg praktiske opgaver, ser nogle serier, som jeg ikke følger med i, hvis nogen spørger, hvad handler den egentlig om, så kan jeg ikke svare på det, fordi jeg også laver andet samtidigt, som at skrive tekster på ilys.com, hvor jeg kun kan se et bogstav ad gangen, og spille hitman sniper på min iphone, og har ondt i maven, tænker på at have ondt i maven, tænker på at der er så lang tid tilbage af mit liv, jeg ved ikke hvad der skal blive af det, det er sådan en omvendt midlife-crisis, jeg er midt i, sidder og prøver at ældes lidt hurtigere, synes der er alt for lang tid endnu, jeg vil omvendt også gerne være her, men det er så mange år, uoverskueligt lang tid at skulle være pragmatisk og en slags aktør i egen tilværelse, jeg drømmer om at bo på et lungesanatorium for folk med tuberkulose, hvor jeg kan gå omkring blandt høje hække og hoste hele dagen, møde andre der også hoster hele dagen, der vil være bjerge i horisonten, som vi kan stå og se på, udenfor for sanatoriet, så kan vi tage selfies med bjerget, poste det på instagram, selfie med bjerg, ville jeg skrive i teksten, nogen ville se det og tænke, at luften gør mig godt, bjergene gør mig godt, jeg vil nok blive lidt betaget af nogen, se dem hver dag med dårlig samvittighed, overfor andre jeg elsker

Kommentera

Bli först med att kommentera

Meddela mig vid

wpDiscuz